Rareş Bogdan. „Ceea ce ştiu este că noi mergem mai departe cu Ludovic Orban, nu ştiu ce fac restul, nu ştiu ce face preşedintele, respectăm toate mutările preşedintelui”, a spus europarlamentarul în intervenţia telefonică de la RTV, şi a continuat: „Regretăm că au anulat şansa românilor să aibă primari aleşi în două tururi de scrutin, vom căuta soluţii şi alternative pentru ca alegerile în două tururi să nu fie aruncate l coş, să rămână în preocupările noastre”.„Vom merge cu premierul Ludovic Orban şi cu guvernul căruia nu avem ce să-i reproşăm. Aceasta va fi alegerea noastră pe care o vom prezenta preşedintelui Iohannis.

„Ne-au trântit guvernul”,a spus dezamăgit Rareş Bogdan.  „Nu ne-am dorit să cadă Guvernul pentru că avem lucruri de făcut pentru România, dar noi avem un plan B care va merge”.

Întrebat dacă preşedintele îl va desemna pe Predoiu premier, şi ce va PNL în această situaţie, europarlamentarul a spus că „nu crede în această posibilitate” (…). Mai mult, „preşedintele are toată cărţile jocurilor politice” a complet Rareş Bogdan.

„Cei din PSD au păţit exact ceea ce nu şi-au dorit, au ajuns la mâna preşedintelui. Vă asigur că vom câştiga în orice formulă. PNL este câştigător, vom ajunge la anticipate, vom lua un scor istoric de peste 40% şi vom guverna România în următorii mulţi ani”,a concluzionat fostul jurnalist.

Sursa:  https://www.facebook.com/Rares.I.Bogdan/