Raluca Turcan: Viorica Dăncilă ne-a anunțat ieri că autostrada Sibiu-Pitești este un eșec total! Îi solicit Vioricăi Dăncilă să-și ceară scuze românilor pentru minciuna finalizării a 180 Km de autostrăzi în anul 2019 și pentru coșmarul pe care îl trăiesc aceștia, zi de zi, pe drumurile publice.Cea mai așteptată autostradă din România nu doar că nu se va pune în circulație anul viitor, ci nici măcar nu are documentațiile finalizate, iar lucrările sunt departe de a începe. Ca să scape de promisiunea neonorată, cum că anul acesta se vor pune în circulație 180 km de autostradă, Dăncilă a găsit soluția perfectă – scoaterea unui țap ispășitor – Narcis Neaga, director CNAIR.

Chiar dacă Neaga și-a dat demisia, dezastrul din infrastructură rămâne:

• la autostrada Sibiu-Pitești nu s-a construit nici măcar un metru;
• drumul expres Craiova-Pitești a fost abandonat, imediat după ce au plecat jurnaliștii;
• autostrăzile Moldovei au rămas tot pe hârtie, deși avem și o lege în acest sens;
• secțiunile care trebuiau finalizate din autostrăzile Lugoj-Deva, Sebeș-Alba sau din autostrada Transilvania nu avansează.

Îi solicit Prim-ministrului Viorica Dăncilă să prezinte public execuția financiară și stadiul tehnic de execuție din primele 6 luni ale acestui an pentru toate lucrările de infrastructură! Îi solicit să prezinte ceea ce a făcut efectiv Guvernul, nu ceea ce intenționează să facă, după anul 2021. Așa cum arată execuția bugetară pe primele 5 luni, anul acesta vom avea cele mai slabe investiții în infrastructura de transporturi din ultimii 20 de ani.

Îi solicit Vioricăi Dăncilă să-și ceară scuze românilor pentru minciuna finalizării a 180 Km de autostrăzi în anul 2019 și pentru coșmarul pe care îl trăiesc aceștia, zi de zi, pe drumurile publice.

Mai multe detalii la: https://pnl.ro/go/SibiuPitesti

Sursa: https://www.facebook.com/RalucaTurcan/photos/a.393366347394391/2447076982023307/?type=3&theater