Condamn dublul limbaj practicat de Guvernul PSD, care pe de o parte acceptă votul românilor din 26 mai, însă refuză organizarea unui referendum pentru modificarea Constituției! Cum este posibil să anuleze prin Legea bugetului alegerea făcută de români în 26 mai?Îl avertizăm că nu se mai poate amâna punerea în practică a votului dat de 6,5 milioane de oameni. În această toamnă trebuie să finalizăm toate procedurile inițiate de PNL în Parlament și să avem un referendum de modificare a Constituției, așa cum au cerut românii în 26 mai și anume:

1. Să se interzică amnistia şi graţierea pentru faptele de corupţie;
2. Să se interzică ordonanţele de urgenţă în domeniul justiţiei;
3. Să se introducă integritatea în funcția publică.

Mâine-poimâine ne pot spune că se anulează democrația pentru că nu au prevăzut bani în buget pentru alegeri, școli sau spitale. Ne pot spune că ar fi mai ieftin să rămână PSD la putere cu găștile lor.

Solicit ferm, ca la rectificarea bugetară de luna aceasta, să prevadă fonduri pentru organizarea referendumului cerut de români. Să nu repete greșelile de la alegerile din 26 mai, când nu au avut suficienți bani pentru organizarea mai multor secții de votare în diaspora. Să respecte legislația și voința românilor.

Iar dacă Eugen Orlando TEODOROVICI nu găsește bani, dacă nu se descurcă la Ministerul de Finanțe, poate oricând să se mute la mare pentru tenis de masă sau plimbări pe plajă!