Ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, dă vina tot pe votanți, după ce sute de mii de români din străinătate au fost împiedicați să voteze în 26 mai! Cum este posibil ca un ministru de Externe să folosească metode de manipulare tipice regimurilor totalitare?! Adică să transforme victimele în vinovați! Cum să fie oamenii de vină că au venit la vot?! Ministrul de Externe chiar crede că românii ar fi fost aduși ”cu autocarele” la secțiile de votare?! Cum să spui că ”viteza redusă a internetul” a fost de vină?!
Teodor Meleșcanu, cu o astfel de gândire, este total în eroare!
L-am invitat mâine pe ministrul Meleșcanu la Ora Guvernului în Parlament. Sperăm ca responsabilii să fie sancționați. Nu înțelegem de ce Meleșcanu încă mai este ministrul de Externe?

#PNL cere:
– Demisia Ministrului de Externe;
– Constituirea unei Comisii parlamentare de anchetă privind desfășurarea alegerilor europarlamentare și a referendumului din 26 mai;
– Urgentarea dezbaterii, în Camera Deputaților, a proiectului de lege inițiat de PNL privind votul electronic și prin corespondență.