PSD tot o apă și-un pământ și la guvern și la Capitală: dl Dragnea taie bugetul Bucureștiului, iar dna Firea continuă să-l cheltuieasca pe pomeni electorale, în loc să investească în trafic și în refacerea rețelei de termoficare .

Bugetul adoptat in aceasta saptamana in Parlament va insemna peste o suta de milioane de euro mai putin in bugetul Bucurestiului, o razbunare stupida a Guvernului PSDragnea pe bucuresteni.
Pe de alta parte, faptul că Primarul General anunță că, în ciuda tăierii bugetului Capitalei de către colegii săi din PSD, Primăria Bucureșiului va continua să dea stimulente sociale, nu este nici dovadă de consecvență, nici de bună judecată, ci doar risipă și incapacitate de a prioritiza și administra. Dna Firea anunță ca va contiua să dea stimulente financiare, despre care singură spune că ajung cumulat, la valoare de 400 milioane de lei (85 milioane de euro) asta deși există priorități de investiții urgente. Asta pe banii bucureștenilor, care pierd ore blocați în trafic și care nu primesc căldură, deși o plătesc , din cauza defecțiunilor RADET. Astea sunt priorități reale, concrete, care au nevoie de alocari bugetare și de acțiune din partea administrației Firea. Bani tăiați de dl Dragnea; bani cheltuiți aiurea de dna Firea pe pomeni – așa gestionează PSD bugetul Capitalei.

Sursa: https://www.facebook.com/pnlbucurestioficial/