Cornel Pieptea, Președinte #PNL Sector 6: „PSD și Firea fac ce știu mai bine – sinecuri și ilegalități.
Ruda unui consilier general PSD a fost numită în consiliul de administrație al Companiei Municipale Energetica Servicii București SA, riscând astfel să compromită constituirea legală a noilor entități energetice ale municipiului București.
Nu e de mirare că după aproape 3 ani de la preluarea mandatului, singurele lucruri remarcabile ale echipei PSD-Firea, în domeniul termoficării, au fost declararea insolvenței și împingerea RADET într-un faliment iminent.
Vă reamintesc că săptămână trecută, soluția PNL pentru a asigura continuitatea serviciului de termoficare din Capitală a fost adoptată în Consiliul General și presupune înființarea PE BAZE LEGALE a două companii energetice, una având ca domeniu de activitate furnizarea agentului, iar cealaltă specializată în lucrări de modernizare a rețelei.”