PSD-istii au furat la Braila pana si portul de pe Dunare, l-au concesionat prin Hercules pe 99 de ani. In spate, baronul rosu, fostul Presedinte al Consiliului Judetean, Bunea Stancu prin Bursa Agrirom. Talhari si hoti mai sunt pesedistii astia! Doamneeeeee ce mi-e dat sa vad si sa aud in judetele si orasele pe care le conduc ei de 30 de ani! Niste infractori ce tin romanii in saracie! Judetul Braila de 30 de ani este ROSU aprins. Chiar nu ii inteleg pe cei ce voteaza acest partid….. sau nu stiu ce fac liderii sai, sau sunt santajati, sau sunt neinformati, sau sunt manipulati!? Alta varianta nu imi trece prin gand.


Pe principiul “toti sunt la fel, nimic nu se schimba” alegatorii roșii , masă de manevră nu poate fi scoasă din zona lor de “confort electoral”. 

ÎNCĂ O RUINĂ MARCA „PSD”: LACU SĂRAT

A fost odată Perla Bărăganului. Acum, este dovada că termitele grase ale PSD, baronii pe care nu-i mai satură nimeni, distrug tot. Ei se îmbogățesc fără limită (n-au auzit de Midas), comunitățile pe care le jefuiesc sărăcesc accelerat. Rămân în paragină.
Oamenii cu care interacționez iubesc România în fiecare zi, chiar dacă le sfâșie sufletele. Mi-au povestit despre nenorocirea care i-a lovit, văzând că fac poze la bălăriile care ar trebui să fie plaje, spații verzi, locuri de joacă, localuri curate, terase frumoase. Un centru de agrement, nu o jale! Așadar: despre nămolul terapeutic de la Lacu Sărat s-a vorbit pe la 1870, când au apărut primele spații destinate valorificării lui, iar în perioada interbelică rivaliza cu cel din Teghirghiol. Au apărut baze de tratament, s-a construit chiar o linie de tramvai Brăila – Lacu Sărat, au apărut cazinouri. Totul creștea frumos. „Comuniștii n-au fost numai tâmpiți, au dezvoltat baza de tratament, dar după 1989 s-a instalat paragina” – îmi spune un domn. Adaugă altul: nene, e un nămol valoros aici, apă cu concentrație de sare mare, veneau oamenii bolnavi și plecau fericiți! Întreb: cine administrează stațiunea? Răspunsul vine rapid, oamenii știu tot: de un șef din PSD, consilier de când se știe, dar nu dă voie nimănui să se bage, trebuie plătit către el, taxă, e o porcărie! Pun întrebări suplimentare, aflu răspunsuri suplimentare… De pildă, că portul a fost concesionat de Bunea Stancu, fostul șef al Consiliului Județean Brăila. Sunt băgați primarul, toată lumea bună a socialismului local și parțial central, care face averi în timp ce stațiunea e o ruină, plină de gunoaie, fiare ruginite, șobolani. Îmi sună cunoscut modelul, parcă l-am mai întâlnit. La Herculane? Bingo! Cât de mulți turiști ar fi venit aici dacă PSD nu pulveriza un loc minunat! Câți bani europeni puteau intra dacă se făcea o asociație locală, un forum al investitorilor… Mă doare capul!!!

Brăila. Comuna Victoria. Cu oameni, despre ei. Două lumi: sărăcie (PSD) versus dezvoltare (PNL). Fapte, nu vorbe!

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]