O problema majora cu care se confrunta municipiul Bucuresti o reprezinta aglomeratia din trafic generata si de lipsa unei alternative ocolitoare, Bucurestiul fiind unul dintre putinele orase care nu are o sosea de Centura la parametri, de cel putin, drum expres”, a scris primaria in expunerea de motive a proiectului de hotarare privind solicitarea catre Guvernul Romaniei de emitere a unei hotarari pentru trecerea imobilului Centura Bucuresti din domeniul public al statului si administrarea Ministerului Transporturilor – Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere in domeniul public al Municipiului Bucuresti.

Ca alternativă  primăria Capitalei ar putea semna un  acord de parteneriat cu Consiliul Judetean Ilfov și ar putea solicita Guvernului să treacă centura Bucureștiului  la Ilfov. Poate așa , se poate face mai repede proiectul. Cred ca s-ar putea și s-ar debloca repede situația. Însă , banii ce sunt în joc sunt un criteriu greu de digerat!

#AdministrațieLIBERALĂ↗️
vs.