Raluca Turcan, liderul deputaților #PNL
❗️ PSD-ALDE a primit astăzi o nouă șansă de a corecta bugetul de stat pe anul 2019!

↗️ Retrimiterea bugetului în Parlament de către Președintele României trebuie privită ca singura modalitate de a îndrepta o lege extrem de slabă, care nu are ca priorități cele mai importante probleme ale societății românești.

↗️ Ar fi în beneficiul oamenilor ca PSD-ALDE să accepte amendamentele PNL pe care le-a respins în luna ianuarie: fonduri mai multe pentru sănătate, pentru școli, pentru administrațiile locale și pentru construcția și modernizarea infrastructurii de transport.

❗️ PSD-ALDE să înceteze să mai găsească alți vinovați pentru faptul că România nu are nici astăzi buget. Singurul vinovat este Liviu Dragnea!

↗️ CCR a confirmat că Președintele României nu ar fi putut promulga Legea bugetului atâta timp cât Legea plafoanelor nu era constituțională.

❗️ PSD și ALDE trebuie să-și asume greșelile și să discute de urgență Legea plafoanelor bugetare și Legea bugetului în Parlament.

❗️ Somez PSD-ALDE să nu mai găsească alte motive pentru a mai întârzia, încă o dată, intrarea în vigoare a bugetului pentru anul 2019.