Primarul General al Capitalei tocmai ne-a anunțat că Bucureștiul este în faliment! O asemenea declarație nu poate trece ușor. PNL cere convocarea de îndată a Consiliul General, conform art. 40 din legea nr. 2015/2001, pentru ca acest manager incapabil care răspunde de banii Capitalei să explice Consiliului General de ce bugetul Capitalei, aprobat acum 2 luni, nu mai este suficient pentru a plăti cheltuielile de funcționare. Bucureștenii trebuie să primească răspunsuri imediate despre acest dezastru în cheltuirea banilor publici, din care să se înțeleagă dacă, de săptămâna viitoare, Capitala va mai avea:

– apă?
– mijloace de transport în comun funcţionale?
– iluminat pe timp de noapte?
– servicii de curăţenie şi ridicare a gunoiului?

Săptămâna trecută, la cea mai recentă ședință de Consiliu General, Partidul Național Liberal, alături de celelalte partide din opoziție, opreau transferul unui nou miliard de lei către companiile înființate de Gabriela Firea. De când a fost aleasă în funcție, actualul Primar General este pusă pe cheltuit banii pe vouchere şi serbări, în mod netransparent și iresponsabil. Niciun proiect important nu a fost finalizat în Capitală, nicio investiție vizibilă, deşi toţi primarii PSD au efectuat trei sferturi din mandatul primit în 2016.

Iresponsabilitatea națională în administrarea banilor publici, marca Dragnea – Vâlcov, se regăsește oglindită, în plan local, la Gabriela Firea, cu costuri imense pentru Bucureşti şi bucureșteni.

Prin vot, vom schimba şi asta! Prin vot vom avea o capitală care să funcţioneze ca Oradea sau Cluj-Napoca.

#FireaFaliment