Dupa aproape 3 ani de zile in care PSD și dna Firea au condus administrația Capitalei și nu au făcut nimic din ce trebuia pentru București, primarul bagă acum bucureștenii intr-o lupta între taberele din PSD. Un referendum pe lângă faptul ca este o acțiune de imagine , fără niciun fel de beneficiu administrativ, va costa și mai mulți bani , bineînțeles , tot din bugetul Capitalei, adică din buzunarul bucureștenilor.
Opoziția dnei Firea față de dl Dragnea este doar un scandal între doi colegi de partid care se lupta pt putere, din care însă se pierde din vedere chiar faptul ca PSD, indiferent ca este la guvernarea nationala sau in administrația locală, nu face nimic.
Administrația PSD-Firea nu a făcut nimic în București , nici pentru trafic, nici pentru termoficare, nici pentru sănătate:
– “Revoluție în trafic” pe care a promis-o în 2016 – administratia PSD din Bucuresti nu a făcut nimic şi a tăiat constant bani, la rectificările din 2017 şi 2018, chiar de la infrastructură;
– Modernizarea sistemului de termoficare nu s-a făcut pentru că administratia PSD din Bucuresti a băgat RADET și ELCEN în faliment , deci nu s-a putut atrage bani europeni pentru modernizare, iar Compania Muncipală Energetica a fost anulată în instanță;
– Spital metropolitan nu s-a făcut pentru că, după ce a spus că nu o lasă PNL să facă spital și PNL a votat pentru spital, dna Firea nu a mai făcut nici măcăr proiect de spital, ce să mai spunem de construcția unui spital.

Sursa : PNL București