Sambata 8 Februarie a avut loc , prima ședința a biroului BPL al PNL Italia din acest an . La această ședință au participat toți reprezentanții organizațiilor locale din Italia. Ședința a fost convocată imediat după doua importante activități ale partidului, Consilul Național unde s-a prezentat raportul de activitate al guvernului, precum și ședința BPJ Diaspora.

În cadrul reuniunii de ieri, s-a propus acordarea unui vot de încredere președintelui PNL Italia Valentin Fagarasian, care și-a anunțat intenția de a-și depune candidatura pentru alegerile parlamentare din acest an. În urma acestui vot, președintele PNL Italia, Valentin Făgărășan, a obținut votul de încredere din partea tuturor organizațiilor din Italia.
Fiecare președinte de organizație și-a prezentat raportul de activitate si obiectivele pentru acest an, cum ar fi organizarea alegerilor, deschiderea de noi secții de votare, planificarea și infiintarea de noi organizații, precum și implicarea in diferite activități în beneficiul comunității de români din zona sa de reședință .
Ovidiu Burdusa, in calitate de secretar de stat la DPRP, a încurajat membrii PNL Diaspora Italia sa se implice în alegerile locale și a anunțat că lucrează la elaborarea și implementarea sistemului de finantare a proiectelor. Conform ordinei de zi, ședința s-a închis cu furnizarea de informații pentru membrii noi veniți.

Sursa: https://www.pnl-diaspora.ro/prima-sedinta-a-biroului-bpl-al-pnl-italia-din-acest-an/?fbclid=IwAR1Hn7FIRR4Har1j3NCtzeFSMsnTQJ8itwAwHfA52RRNc2OCVlerbo916xo