“Propun românilor o ţară ȋn care normalitatea este regula, nu excepţia.
Sunt foarte multe lucruri de făcut şi îndreptat după guvernările eşuate ale PSD. Mesajul meu – România normală, proiectul pe care îl propun românilor, este acela de a trăi în sfârşit într-o ţară în care normalitatea este regula, nu excepţia, în care cetăţeanul e în centrul funcţionării statului şi nu invers şi în care cetăţeanul duce o viaţă sigură şi prosperă.”

„Ne aflăm în faţa unor bătălii complicate, peste puţine luni, avem alegeri prezidenţiale, apoi locale, parlamentare. Eu vă invit ca, împreună cu mine, să câştigăm toate aceste alegeri”, a spus şeful statului. „Preşedintele a afirmat că, după dezastrul pesedist, cetăţenii vor o guvernare eficientă, care să le aducă siguranţă, prosperitate, bunăstare. „Cu ajutorul vostru, o vor avea!”, a completat el. „Sunt încrezător în viitorul României”, a mai spus preşedintele, arătând că ţara noastră are nevoie de oameni tineri. „Convingerea mea fermă este că ţara noastră are mare nevoie de oameni tineri în mediul privat, în administraţia locală, în administraţia centrală, în politică în general”, a spus Iohannis. Preşedintele a adăugat că tinerii din prezent sunt „mult mai pregătiţi pentru implicarea în viaţa cetăţii” decât cei din generaţiile anterioare.
Citeşte întreaga ştire: FOTO / VIDEO | Iohannis, la Şcoala de vară a Tinerilor din PNL: “După dezastrul pesedist, cetăţenii vor o guvernare eficientă!”