„România Normală este acea Românie în care politicienii doresc să ocupe funcții pentru a rezolva problemele societății, nu pentru a-și rezolva problemele, multe dintre ele penale.

România Normală este acea țară în care românii se întorc, în care locurile de muncă se creează aici, la noi, cum fac foarte mulți antreprenori, și nu mai este nimeni obligat să plece din România.O Românie Normală este o Românie în care școlile sunt sigure, sunt bine dotate, în care și profesorii, și elevii se simt în siguranță și în care orice copil din România are șansa să se realizeze prin educația pe care o primește de la dascălii dedicați.

O Românie Normală este o Românie în care cel în suferință găsește ușor un spital modern, bine dotat, cu personal foarte bine calificat, cu oameni dedicați meseriei.

De ce, după 30 de ani de când oficial spunem că am scăpat de comunism, nu avem cu toții impresia că am scăpat și de comuniști?

Dorim românilor o țară normală și pentru asta, dragile mele, este absolută nevoie de voi!

Este absolută nevoie de doamnele noastre și, dacă am înțeles bine mesajul, mesajele din această seară, sunteți dispuse să faceți acest sacrificiu, să luptați politic pentru România, pentru români, pentru România Normală.”

Vizionează alături de prieteni sau împreună cu un grup:  https://www.facebook.com/AntonetaIonitaPNL/videos/552785975552221/