Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a susținut ieri, la Palatul Parlamentului, o alocuțiune cu prilejul recepției organizate de Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană: ”Ne aflăm la începutul unui an important pentru viitorul României. Mă refer atât la Președinția semestrială a Consiliului Uniunii Europene, cât și la deciziile pe care le avem de luat, ca societate, pe parcursul anului 2019! Aceste decizii se numesc, în acest caz, alegeri.

Ca întotdeauna, depinde de noi ce alegeri facem.

Îmi doresc o Românie cu o economie sănătoasă, o țară bine guvernată, în care beneficiile de astăzi să nu se risipească mâine, iar măsurile luate astăzi să nu amaneteze viitorul generațiilor următoare.

Mediul de afaceri trebuie să fie conștient de importanța rolului său în dezbaterea politicilor economice și în semnalarea măsurilor eronate, dar și a derapajelor de la normele concurențiale și democratice.

În acest sens, vreau să vă asigur că determinarea mea în apărarea valorilor democrației, ale statului de drept și ale economiei de piață reflectă cel mai important obiectiv asumat.

Am convingerea că vom împlini împreună acest obiectiv, printr-un parteneriat onest cu mediul economic și cu cetățenii, un parteneriat al bunei-credințe, al valorilor în spiritul performanței și al speranței într-un viitor mai bun pentru România.”

#goKlaus #RomâniaLucruluiBineFăcut