↗️David McAllister: “PPE este cea mai mare forță din cadrul UE și trebuie să continuăm să sprijinim cetățenii europeni. Este important ca PNL să fie parte a acestei familii politice, pentru că Ludovic Orban și colegii săi sunt o parte importantă a acestei alianțe. (…) Avem îngrijorări în ceea ce privește statul de drept și respectarea legii în țara dumneavoastră și cerem Guvernului să facă ceva în acest sens. PNL este un partid de lungă tradiție în politica românească, cu o orientare pro-europeană clară și o voce care poate aduce putere statului de drept și cetățenilor din această țară”.↗️Ludovic Orban: “Am avut o întâlnire cu domnul David McAllister care a fost destinată unei discuţii legate de modalitatea în care putem sprijini ca #România să exercite o Preşedinţie a Uniunii Europene de succes. De asemenea, am dezbătut problematica de la nivel european şi am discutat de pregătirea alegerilor pentru Parlamentul European, astfel încât echipa #PPE să câştige din nou alegerile și să aibă din nou capacitatea de a continua politicile de dezvoltare care au fost realizate în ultimul mandat, susţinând candidatura lui Manfred Weber, care este candidatul PPE pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene”.