„Uitându-mă la voi pot să vă spun cu mâna pe inimă că viitorul arată bine. Arată bine pentru PNL, iar atunci când viitorul arată bine pentru PNL, viitorul României arată bine, pentru că aşa cum istoria a demonstrat, atunci când PNL câştigă, România câştigă.Suntem astăzi aici, la această frumoasă Şcoală de vară, pentru a pregăti cea mai importantă campanie pe care o avem de dus din cele patru campanii. Campania pentru alegerea preşedintelui Klaus Iohannis, o campanie în care veţi fi în prima linie a bătăliei.
Purtăm pe umerii noştri răspunderea de a câştiga această bătălie, nu pentru noi, nu pentru interesul nostru, ci pentru a garanta fiecărui român că lucrurile vor fi normale, iar pentru noi România normală înseamnă democraţie, prosperitate, garantarea parcursul european al României, respectarea drepturilor şi libertăţilor, instituţii care lucrează doar ȋn folosul cetăţeanului şi cetăţeanul adus ȋn centrul procesului decizional.”