Ludovic Orban, Preşedintele #PNL, despre integrarea Partidului Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT) în PNL: ↗️ O echipă formată din Secretarul General al partidului, Robert Sighiartau, preşedintele PNL BihorIlie Bolojan şi subsemnatul am fost mandatați de Biroul Executiv să demarăm negocierile de integrare în Partidul Naţional Liberal a Partidului Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT), condus de domnul președinte, Sebastian Burduja.

↗️ Protocolul de fuziune va fi definitivat în zilele următoare, urmând să fie supus aprobării forurilor staturare ale celor două partide astfel încât să finalizăm această procedură prin care tineri extrem de bine pregătiți, tineri care au dat semnale extrem de serioase că vor să se implice în actul de decizie politică la nivel național, să contribuie cu toată competența și energia pe care o au la îndreptarea României într-o direcție bună, să devină membri ai Partidului Național Liberal și să fie reprezentați la nivelul tuturor structurilor de conducere ale Partidului Național Liberal.

#PNL #PACT #ForțaDreptei