Declaraţia a fost făcută, în cadrul discursului susţinut, sâmbătă, la Reuniunea Filialelor PNL din Regiunea Sud-Est, desfăşurată la Casa de Cultură din Constanţa.

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, susţine că fiecare român care îşi doreşte o Românie occidentală are în preşedintele Klaus Iohannis cea mai bună opţiune pentru România. Declaraţia a fost făcută, în cadrul discursului susţinut, sâmbătă, la Reuniunea Filialelor PNL din Regiunea Sud-Est, desfăşurată la Casa de Cultură din  Constanţa.
„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a avut de înfruntat, în ultimii ani, un Parlament ostil și o Curte Constituțională politizată și a trebuit să lucreze cu instituții îngenuncheate și reduse la tăcere. Românii au înțeles importanța muncii și determinării președintelui. Stă dovadă încrederea de care se bucură astăzi președintele, precum și încrederea de care se bucură astăzi Partidul Național Liberal. Nu doar românii au văzut în președintele Iohannis un garant al României euro-atlantice. În primul său mandat, președintele Iohannis a fost, pentru partenerii noștri euro-atlantici, garanția că România este determinată să continue alături de aliații noștri occidentali. Iar partenerii noștri i-au recunoscut acest rol istoric fundamental. Vreau să fiu foarte clar! Pericolul nu a trecut! Forțele anti-occidentale grupate în jurul PSD-ALDE nu au renunțat și nu vor renunța niciodată la luptă. Tocmai de aceea și-au aruncat în arenă candidați precum Viorica Dăncilă și Mircea Diaconu. Acești oameni, dacă ar câștiga, ar anula toate reformele și toate câștigurile României occidentale și ar întoarce România la negura anilor 90. Tocmai de aceea, astăzi este mai clar decât oricând, că fiecare român care își dorește o Românie occidentală are în președintele Iohannis cea mai bună opțiune pentru România!“, a spus preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă.