Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă: Primarul Decebal Făgădău declară că pentru el „toate cartierele orașului nostru sunt importante”. Așa că le va umple cu sinistrele băncuțe, cutii metalice negre, de care râd cu amar toți constănțenii.Domnule primar, dacă ar fi așa de importante cartierele Constanței pentru dvs, în primul rând v-ați îngriji să fie curate și plăcute pentru cetățeni. În caz că nu știați, în Constanța există cartiere precum CET, Anda, Km4-5, Poarta 6, Medeea, Palas, Abator sau Inel I, zone în care pășiți probabil doar o dată la patru ani când mergeți cu alaiul roșu după voturi. În rest, bat pariu că nu ați mai trecut pe aici.
Să vedeți cum aceste zone sunt pline de gunoaie, câini maidanezi, aleile dintre blocuri sufocate de mașini, trotuarele sunt doar amintiri de pe vremea comuniștilor, iar ghenele de gunoi „înmiresmează zona”, mai ales pe timpul verii, cu mirosuri grele, insuportabile. Bălăriile cresc de înălțimea unui om, iar copiii nu au parcuri sau spații verzi. Să vedeți cum sute de copii se „luptă” pentru un ridicol loc de joacă, pe care nici măcar nu ați fost în stare să îl reabilitați.
Domnule Făgădău, dacă iubiți atât de mult cartierele Constanței, când și unde ați construit ultima dată un teren de sport, un spațiu de joacă, un petec de verdeață, când ați construit un bazin de înot sau sală de sport pentru ca cei mici să poată practica sporturile lor preferate?
Băncuțele dvs nu sunt nicidecum o dovadă de implicare în înfrumusețarea cartierelor orașului, ci mai degrabă un gest de sfidare la adresa cetățenilor, care își doresc atât de multe de la Primărie dar nu primesc absolut nimic.
(foto din cartierul KM 4-5. cu siguranță ar fi nevoie de o băncuță aici)

Sursa: Facebook PNL Constanța