Constanța a predat, ieri, cea mai frumoasă lecție a democrației, arătând că îi pasă și că vrea o adevărată schimbare. O prezență covârșitoare la urne, care deschide județului noi orizonturi politice. Scrutinul de ieri ne-a arătat că încrederea constănțenilor în echipa PNL este foarte mare și ne bucură faptul că am reușit să câștigăm votul atâtor concetățeni, pe care ne angajăm să nu-i dezamăgim. Constanța nu mai este o enclavă baronială roșie, iar asta este meritul fiecărui cetățean care a mers la vot pentru o Românie mândră și onestă, pentru o Justiție independentă.

Mulțumesc organizațiilor locale din județul Constanța, primarilor liberali, consilierilor locali și județeni, membrilor și simpatizanților PNL, care s-au mobilizat exemplar și au reușit să obțină acest scor extraordinar.

Dar mai ales, mulțumim constănțenilor care au înțeles că puterea este la ei și că prin vot pot schimba o țară. Tuturor celor care au ieșit la vot, tuturor celor care au votat PNL, tot respectul și aprecierea mea.

PNL Constanța redevine forța politică a județului Constanța care va putea răsturna PSD, iar încrederea dvs ne responsabilizează și mai mult!