Președintele Ludovic Orban a reiterat susținerea fermă a Partidul Naţional Liberal pentru alegerile locale în două tururi: Președintele Ludovic Orban a reiterat susținerea fermă a Partidul Naţional Liberal pentru alegerile locale în două tururi:

↗️ Avem un proiect de lege depus de Partidul Național Liberal care, din păcate, a primit aviz negativ în Comisia de Administrație și Comisia Juridică. Vom mandata grupul de la Cameră să solicite în plen retrimiterea la Comisie, în încercarea noastră de obținere a unui raport favorabil, astfel încât să putem să revenim la acest sistem de alegere, care conferă cu adevărat legitimitatea primarilor care sunt aleși în fiecare localitate din România.

↗️ Ne-am bucura ca orice parlamentar, indiferent din ce fomațiune politică este, să sprijine acest proiect de lege inițiat de Partidul Național Liberal.

ℹ️ Așteptăm că ALDE să se țină de cuvânt și să voteze, pentru că la Senat nu au respectat o declarație data de unul dintre liderii lor și au votat împotrivă.

Puteți viziona acest video, accesând link-ul de mai jos: https://www.facebook.com/pnl.ro/videos/822358664791733/