Președintele Klaus Iohannis: ”Noua legislație privind votul în diaspora, pe care am solicitat-o imperativ, a fost foarte importantă. A ordonat și înlesnit semnificativ votul în diaspora și am avut un record de participare și nu s-a mai stat la coadă. Le mulțumesc românilor din diaspora pentru participarea masivă, un număr record. Vedeți că deja PSD încearcă tot felul de manevre și vreau să le cer românilor maximă vigilență când este vorba de PSD. Nu înseamnă să ne temem, dar înseamnă să fim foarte atenți și să mergem la vot. Ar fi foarte păcat să repetăm greșeala din 2016, când prin absenteism la parlamentare a fost adus PSD la guvernare. A fost nevoie de trei ani ca să îi înlăturăm, au vrut să subjuge întreg statul roman.

Rezultatul este conform așteptărilor și sunt foarte mulțumit. PSD încearcă să atragă atenția prin tot felul de manevre. Eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii.”

Vizionați conferința de presă a d-lui președintelui Klaus Iohannishttps://www.facebook.com/pnl.ro/videos/530159000877520/