„Recent am fost contactați de reprezentanții Holdingului Sanlas din Graz în vederea trecerii la o analiză detaliată privind construirea unui centru de recuperare în Suceava. Propunerea lor vine după ce în luna martie, în timpul deplasării pe care am avut-o la Graz, am avut întâlniri și pe domeniul medical, ocazie cu care am avut discuții cu domnul dr. Günter Nebel”, a spus Flutur.El a menționat că împreună cu cei de la Holding Sanlas să fie centralizate și analizate mai multe date în funcție de care se va stabili mărimea centrului, specializările sau  numărul de paturi.

Holding Sanlas din Graz a fost fondat în anul 1980 de dr. Günter Nebel și are în prezent 15 centre de recuperare medicală în mai multe domenii, dar și centre de îngrijire medicală.

O delegație a județului Suceava condusă de președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur, a fost prezentă timp de trei zile, în luna martie, într-o vizită de lucru în landul Landul Steiermark (Stiria) din Austria.

Sursa: https://www.newsbucovina.ro/actualitate/256194/flutur-anunta-ca-holdingul-sanlas-din-graz-intentioneaza-sa-construiasca-un-centru-de-recuperare-medicala-in-suceava?fbclid=IwAR0HJ1mcSahA1fLeJpXAr62mZfpx51fHmoMZpcRrUrdy5OiyOtpRYnQTCr0

Sursa: https://www.facebook.com/pnlsuceava/