ℹ️ Premierul Ludovic Orban le-a cerut miniştrilor să se ridice ”la înălţime” în cadrul audierilor din comisiile de specialitate din Parlament, programate pentru săptămâna viitoare, în vederea învestirii noului Guvern.  Ludovic Orban: ”Vreau să vă readuc aminte că săptămâna viitoare, luni, marţi şi miercuri sunt programate audierile în comisiile parlamentare. Aici vreau să fiți la înălțime.Avem trei luni de mandat, în care am reparat multe din stricăciunile provocate de guvernările habarniste și rău intenționate ale PSD, timp de trei ani de zile. Avem cu ce ne prezenta în fața comisiilor. Nu trebuie să vă pese de votul efectiv, că nu ne judecă pe noi parlamentarii născuți din pixul lui Dragnea. Audierile vor fi publice, important e să arătăm foarte clar ce am găsit, ce prostii au făcut cei de dinaintea noastră, cum am reparat ce am putut repara și, mai ales, care sunt viziunea noastră și soluțiile pentru rezolvarea fiecărei probleme.
Am așteptări mari de la dumneavoastră, pentru că avem toate motivele să fim mândri de ce am făcut și acest lucru trebuie să se vadă la audieri. Mai ales, trebuie puşi la punct în special obraznicii care, după ce au făcut praf bugetul, după ce au făcut praf toate sistemele publice, după ce au distrus imaginea României, încearcă acum să ne dea lecții. Nu acceptăm lecţii de la ei, acceptăm lecții de la alții mai buni, mai ales dintre partenerii noștri. ”