Ludovic Orban:”PSD arată că a rămas prizonier intereselor obscure ale baronilor roşii care sunt iniţiatorii OUG 51, care a lăsat elevii fără posibilitatea de a se duce la şcoală. Îi aştept cu interes să atace la Curtea Constituţională, să îi văd cum justifică faptul că menţin în trasee companii care refuză să ia copiii, sau dacă îi acceptă îi coboară dacă nu plătesc contravaloarea biletului.
În locul pesediştilor aş tăcea cel puţin cinci ani de zile pe orice temă legată de Justiţie. Ei sunt cei care au adoptat legile Justiţiei. Mărind vechimea de la 2 la 4 ani pentru a putea merge la concursurile de magistratură ar fi existat doi ani de zile în care practic ar fi dispărut din sistem aproape 2.400 de magistraţi şi în timpul ăsta ei nu puteau fi înlocuiţi. Ei au creat această lege perversă în dorinţa lor de a stopa procesele în care erau implicaţi liderii PSD, pentru a scăpa de consecinţele legii, pentru a nu fi condamnaţi, ei au premeditat această ticăloşie. ”