Ludovic Orban: ”Vreți, nu vreți, sunteți parlamentari născuți din pixul lui Dragnea și nu veți scăpa de acest stigmat. 3 ani de zile l-ați slugărit cu râvnă, ați susținut toate acțiunile antiromânești care au aruncat în aer economia și care ne-au adus pe marginea prăpastiei.Nu mă las judecat de voi pentru că în 3 ani ați arătat de ce sunteți în stare: minciună, dezinformare, slugărnicie și nu ați adus nimic bun României.

Singurul lucru care v-a deranjat a fost angajarea răspunderii Guvernului pe instituirea unui regim electoral care dă un plus de democrație, permite cetățenilor să schimbe primarii care și-au bătut joc de comunitățile locale.Voi, având o majoritate parlamentară, ne atacați că am emis ordonanțe de urgență. Voi ați emis OUG 13 noaptea ca hoții, ca să scăpați pușcăriabilii care vă conduceau. Noi am emis ordonanțe de urgență ca să rezolvăm problemele românilor, pentru masă caldă în școli, ca să anulăm efectele negative produse prostiile și incompetența voastră.Depuneți moțiune pentru că vă e frică de democrație, pentru că pierdeți mai mult de jumătate din primari și primarii v-au spus că nu vă susțin.Nu dau doi bani pe afirmațiile voastre despre democrație, după ce v-ați bătut joc de români, mințind cu nerușinare.Nu sunteți altceva decât niște viespi care aveți ac și venin pentru români, nu miere așa cum le-ați promis.”