Eurodeputatul Cristian Bu;oi , a afirmat pe adresa de facebookul domniei sale cva rămâne cea mai importantă forță politică, așa cum cred că va exista o coaliție pro-europeană, care va avea o majoritate foarte clară în Parlamentul European. Partidele anti-europene vântură iluzii și păcălesc cetățenii.

Se fac diverse evaluări, știți că există o revistă internațională prestigioasă care evaluează fiecare partid din fiecare țară, dar și la nivelul familiilor politice europene. Există și evaluări interne pe care le avem. PPE va rămâne cea mai importantă forță politică, așa cum cred că va exista o coaliție pro-europeană, care va avea o majoritate foarte clară în Parlamentul European”, a spus Bușoi, referindu-se la recente evaluări care arată că partidele anti-europene și eurosceptice vor câștiga mai multe locuri în Parlamentul European după alegeri.

Sursa: https://www.caleaeuropeana.ro/interviu-eurodeputatul-cristian-busoi-ppe-va-ramane-cea-mai-importanta-forta-politica-in-europa-fortele-anti-europene-vantura-iluzii-si-pacalesc-cetatenii/?fbclid=IwAR2IIU_EHnniY-WIcaII7YW4GTRqVkju6tj_E28pzjAZjD6lNAWACg1bMWM