Poate majoritatea dintre dumneavoastră veți crede că principalul motiv pentru care Sectorul 1 arată deplorabil și este administrat jalnic îl reprezintă lipsa banilor. Ei bine, nimic mai greșit. Primăria Sectorului 1 are cel mai mare buget dintre toate primăriile de sector, imediat după Primăria Municipiului București.
Sectorul 1 are înfățișarea unei sufragerii pline de mucegai, cu mileuri gălbejite pe care zac căni pline de zaț, aruncate pe o masă plină de firimituri de la ultima sindrofie, unde nu s-a mai șters praful de 5 ani. Și nu, nu pentru că nu există bani pentru detergenți, vopsea și mopuri, ci pentru că Primarul Leneș și Incompetent preferă să-i treacă mandatul uitându-se cum sectorul decade, în loc să pună mâna să curețe.
Incompetența în fruntea adminstrației înseamnă SĂRĂCIE pe BANI.
Mai precis, cetățeanul este de două ori în pierdere: plătește salariul unui primar care nu știe să avanseze, să deruleze proiecte, să aibă o viziune managerială a sectorului pe care îl conduce și apoi banii lui, care merg la primărie sub formă de taxe și impozite, au doar rolul infam de a ține de cald dosului unui incompetent, în loc să muncească pentru cetățean. Căci banii trebuie puși la muncă de un Administrator care știe ce înseamnă management.
CORUPȚIA UCIDE!, se tot spune peste tot în ultimii ani. Ei bine, și INCOMPETENȚA UCIDE! Incompetența ucide parcurile sigure pe care le-am putea avea pentru copiii noștri, ucide piețele frumoase unde bucureștenii ar putea petrece timp de calitate, ucide verdeața și aerul curat unde ne-am putea petrece timpul liber, incompetența ucide civilizația.
Primăria Sectorului 1 este poate printre singurele unde nu banii sunt problema, ci Omul.

Anul viitor, alege-ți un Primar care îți pune banii la muncă. #incompetenta#administratie #management #social #incepeminsectorul1 #incepemacum#pnl #sectorul1