Ludovic Orban, analizează situația în ce privește votul PNL dacă se va pune problema excluderii FIDESZ din Partidul Popularilor Europeni și spune că o decizie va fi luată săptămâna viitoare, în Biroul Executiv. PermanentPreședintele UDMR, Kelemen Hunor, s-a poziționat deja, afirmând marți că formațiunea sa nu va vota pentru excludere. 

↗️Candidatul Partidului Popular European, Manfred Weber, arată într-o scrisoare trimisă marți liderului PPE, Joseph Daul, că singura opțiune va fi excluderea FIDESZ din familia popularilor dacă Viktor Orban nu va respecta trei condiții până pe data de 20 martie.

↗️ Este nevoie de o consultare mai largă și că scrisoarea lui Weber arată și disponibilitate de a tolera FIDESZ dacă Viktor Orban se anjajează să respecte cele trei condiții. este nevoie de o consultare mai largă și că scrisoarea lui Weber arată și disponibilitate de a tolera FIDESZ dacă Viktor Orban se anjajează să respecte cele trei condiții.

↗️ „Astăzi, activitatea parlamentară: plenul, aproape gol, deşi nu se dezbătea legea cormoranilor, ci situaţia Justiţiei. Tot astăzi, în Comisia pentru Drepturile Omului (dar cât de mult li se umple gura parlamentarilor de vorbe când deplâng situația drepturilor omului) audierea ministrului Educației. Prezenți 5 din 19 membri, deşi nu se discuta despre sexul îngerilor, ci problema elevilor cu CES. Dna Andronescu a venit în sfârşit. Membri Comisiei ( pe unii i-am văzut la față de cel mult două ori în două sesiuni) lipsă deși apar ca prezenți în condică și iși ridică indemnizația de sedința”, scrie Adriana Săftoiu, pe Facebook.

#libertateșireponsabilitate
#PSDTrebuieSăPlece

Sursa: https://www.g4media.ro/ludovic-orban-despre-excluderea-fidesz-din-partidul-popularilor-europeni-trebuie-sa-analizam-serios-situatia-vom-lua-o-decizie-saptamana-viitoare-kelemen-hunor-nu-vom-vota-pentru-excludere.html?fbclid=IwAR2Gg1qGkI6S5317OYg2oxZzo2bQTEdCaUh6nRjkhQhNWjEc_S2pewAkk58