Dragi prieteni, aici aveți o serie de documente și link-uri importante. Vă rugăm să le aveți la îndemână:

👉 (1) PROGRAM campanie semnături – până la 1 septembrie (deocamdată). Mulțumesc pentru feedback tuturor celor care au transmis. Vedeți documentul mai sus.👉(2) FORMULAR PARTICIPARE la acțiunile PNL S1 în perioada următoare. Lansăm un APEL să îl completați în cel mai scurt timp cu toate variantele când sunteți disponibili, în funcție de programul Dvs. COMPLETAȚI acest formular până vineri, 16 august, orele 20: https://forms.gle/SviEuH117HKeqYzv7

👉 (3) FORMULAR feedback cetățeni. Am dezvoltat un formular pe care îl puteți accesa de pe telefon, ușor și rapid, atunci când aveți o interacțiune care merită notată. Poate fi vorba de un fan PNL care dorește să îl ținem la curent cu ce facem, sau să se înscrie; poate fi vorba de feedback pentru echipa PNL; sau poate fi vorba de o nevoie reală de la firul ierbii din sectorul 1. Accesați oricând aveți nevoie acest link și notați pe scurt despre ce este vorba: https://forms.gle/qoRPvJjBPEiJ16cS9

Vă mulțumesc pentru implicare. Contăm pe fiecare dintre Dvs.

PNL S1_proiect program campanie semnaturi_updated