PNL nu si-a putut permite astazi sa lase un milion doua sute de mii de bucuresteni fara apa calda si caldura pe termen nedeterminat, indiferent de miza politica a momentului! Ne-am fi dorit sa putem avea taria sa lasam atatia oameni in frig si fara apa calda curenta asa cum a facut USR-ul, doar pentru a puncta politic! Da, recunoastem, nu avem atata cinism.

Mai bine suportam acuzele lor absolut neintemeiate, facute doar cu scop electoral, decat sa fim iresponsabili si sa afectam viata de zi cu zi a fiecarui bucurestean!
PNL Bucuresti a demonstrat astazi prin vot in Consiliul General ca pune mai presus de interesele politice interesele cetatenilor! Cu riscul de a deconta politic, PNL Bucuresti astazi a votat Termoenergetica, respectiv solutia pentru rezolvarea problemelor de termoficare prezentata de noi inca din campania electorala din 2016.
Dupa balbaieli interminabile, razboaie politice fara sens in care doamna Firea a atras bucurestenii fara voia lor, prin solutia PNL astazi s-a incheiat incertitudinea si iminentul dezastru generate de falimentarea RADET.
PNL Bucuresti, asa cum a promis, va pune intotdeauna interesele bucurestenilor si interesele tarii mai presus de interesele personale si de partid!
#PNLfaptenuvorbe