Președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, a organizat o nouă serie de întâlniri regionale în județul Giurgiu cu o parte dintre aleșii locali ai PNL și cu o parte dintre președinții de organizații locale PNL în vederea pregătirii pentru alegerile europarlamentare ce urmează.

 PNL va câștiga aceste alegeri.
↗️PNL este singurul partid care poate să învingă PSD în alegerile europarlamentare.

↗️Partidul Național Liberal este azi singura alternativă reală pentru cei care vor să scape România de PSD.
↗️Despre prezența lui Rareş Bogdan în fruntea listei PNL pentru europarlamentare dar şi despre afirmațiile acestuia referitoare la unirea opoziției, Dan Motreanu a declarat: ”Rareş este un om valoros care în ultimii ani a devenit pentru mulți români un simbol al luptei pentru apărarea Justiției şi o voce puternică şi credibilă în lupta cu PSD.

”Într-un sondaj recent efectuat, PNL avea cu puțin peste trei procente înaintea PSD iar ultimul sondaj IMAS ne arată pe poziții egale în intenția de vot cu PSD. Nu ne îmbătăm cu apă rece, desigur, tocmai de aceea, pentru a convinge electoratul, Partidul Național Liberal se prezintă cu o listă care, o spun fără rezerve, reprezintă cea mai bună ofertă electorală pentru alegerile europarlamentare. România trebuie să mențină direcția pro-UE iar asta se poate face doar dacă în Parlamentul European românii aleg să fie reprezentați de o formațiune credibilă care este tratată ca partener egal şi care trimite profesioniști. De aceea am convingerea că PNL va câștiga aceste alegeri şi, pentru a-mi susține afirmația, nu pot să nu iau în considerare şi faptul că studiile sociologice recent efectuate arată faptul că 73 % dintre români consideră că România se îndreaptă într-o direcție greșită. De altfel, sunt sigur că, de exemplu, giurgiuvenii sunt printre cei mai dezamăgiți dintre români în condițiile în care s-ar fi așteptat, pe bună dreptate, ca județul Giurgiu să fie unul privit cu o mai mare atenție de către guvernul PSD-ALDE dat fiind faptul că până azi inclusiv, trei giurgiuveni au condus ministere importante care au pârghiile necesare sprijinirii dezvoltării locale, Transporturi, Energie şi Economie. Nu s-a întâmplat județul rămânând unul codaș la aproape toți indicatorii.”

Sursa: http://giurgiu-acid.ro/exclusiv-dan-motreanu-despre-sansele-pnl-la-alegerile-europarlamentare/?fbclid=IwAR1vZvXZzkw_btNFe5n8RHmHBor3Nnk6liBkZBxR-AQhB0x81cNSdhwkghw