Daniel Buda.PNL este singura garanție pentru o Românie respectată în interiorul Uniunii Europene și în același timp o Românie puternică în interior!
La alegerile europene din 26 mai, PNL va aduce România în primul rând în Europa, din Cluj!

Alături de președintele PNL, domnul Ludovic Orban, de primarul Municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, de candidații PNL la alegerile europarlamentare, domnul Rareș Bogdan și domnul Vasile Blaga, de președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, de primarul Municipiului Oradea, domnul Ilie Bolojan, de primarul municipiului Alba Iulia, candidat PNL la alegerile europarlamentare, domnul Mircea Hava, de primarul municipiului Arad, domnul Gheorghe Falcă, de secretarul general al PNL, domnul deputat Robert Sighiartău, de domnul europarlamentar Cristian Bușoi, de domnul europarlamentar Siegfried Mureșan, de vicepreședintele PNL, domnul deputat Lucian Bode, alături de deputați, de primari, de viceprimari, de consilieri județeni și locali ai PNL, ne-am întâlnit astăzi la mitingul regional, la Cluj-Napoca, cu peste 6500 de liberali din regiunea de Nord-Vest a Transilvaniei.

Românii trebuie să știe că pe 26 mai votează pentru Parlamentul European, dar în același timp votează și pentru România în care doresc să trăiască. Românii trebuie să fie conștienți că PNL este singura garanție pentru o Românie respectată în interiorul Uniunii Europene și în același timp o Românie puternică în interior, capabilă să ofere un trăi mai bun tuturor.

Le mulțumesc tuturor colegilor pentru că au fost astăzi prezenți, într-un număr atât de mare, într-unul din cele mai importante fiefuri liberale din România. Vă redau în cele ce urmează discursul susținut de mine în cadrul mitingului regional al Partidului Național Liberal:

Domnule Președinte, Ludovic Orban, distinși membri ai Biroului Executiv, doamnelor și domnilor parlamentari, dragi Primari și aleși locali și nu în ultimul rând, dragi prieteni, membri ai PNL, dați-mi voie să vă spun încă o dată bun venit la Cluj, bun venit nu doar în ceea ce numim un fief al dreptei ci în ceea ce este și va fi pentru totdeauna un fief al PNL.

Dragi prieteni, avem în față alegeri pentru Parlamentul European, o instituție care este prezentă în viețile noastre, în fiecare zi. Iar despre acest lucru ne-ar putea spune cel mai bine milioanele de fermieri, care sunt beneficiari ai miliardelor de euro primite ca subvenții pentru susținerea, dezvoltarea și modernizarea fermelor acestora.

La fel de bine ne-ar putea vorbi despre asta harnicii noștri primari, fie că vorbim de Emil Boc la Cluj, Ilie Bolojan de la Oradea, Gheorghe Falcă de la Arad, Nicolae Robu de la Timișoara, Mircea Hava de la Alba Iulia, dar și cei peste 1.000 de primari PNL care au reușit să atragă fonduri europene considerabile, modernizându-și comunitățile locale și oferind românilor o viață mai bună. În același timp, să nu uităm că Uniunea Europeană ne-a asigurat timp de peste 60 de ani pace și stabilitate.

Iată deci, de ce trebuie să ne batem mai departe să avem o Uniune Europeană puternică și stabilă. PNL vine astăzi în față opiniei publice cu o echipă de profesioniști pentru Parlamentul European. Sunt oameni care s-au validat într-o formă sau alta pe zonele lor profesionale,
Vorbim de oameni care seară de seară au apărat drepturilor românilor din postură de realizator de emisiuni, și Rareș, te felicit pentru ceea ce ai făcut și îți multumsc pentru că ești parte a echipei PNL, fie că vorbim de oameni care au avut o extraordinară performanță administrativă, în comunitățile lor sau oameni care au scris istorie din postură de miniștri.
Dragi colegi, trebuie să spuneți oamenilor că noi, cei care am fost în Parlamentul European, am reușit că printr-o muncă de echipă să aducem mai mulți bani pentru fermierii din România, să creștem subvențiile în agricultura, să aducem bani mai mulți la dispoziția Primarilor pentru modernizarea României reușind în același timp simplificarea procedurilor se aborbtie la nivel european .
De la tribuna Parlamentului European sau din teren, am fost mereu alături de românii, din Marea Britanie, din Italia, din Austria și nu numai, apărându-le drepturile ori de câte ori acestea le-au fost încălcate. Fiți siguri că mai departe, echipa europarlamentarilor PNL se va bate pentru ca fermierii din România să aibă parte de subvenții la fel că cei din vest și pentru ca drepturile românilor cinstiți și onești să fie mereu respectate în Uniunea Europeană.

Din păcate avem astăzi parte de o guvernare PSD-ALDE mai mult decât iresponsabilă. O guvernare care-i disprețuiește pe români, o guvernare care deși are fonduri europene pentru a fi investite în sănătate, refuză să facă acest lucru, lăsându-i să moară cu zile în spitale. O guvernare care deși are resurse financiare pentru construcția de autostrăzi, refuză să le folosească. Dar mai ales o guvernare care își dorește îndepărtarea României de la valorile Uniunii Europene și schimbarea direcției de mers de la vestul continentului către est.

Românii trebuie să știe că pe 26 mai votează pentru Parlamentul European, dar în același timp votează și pentru România în care doresc să trăiască. Românii trebuie să fie conștienți că PNL este singură garanție pentru o Românie respectată în interiorul Uniunii Europene și în același timp o Românie puternică în interior, capabilă să ofere un trăi mai bun tuturor. Pentru asta este nevoie de multă muncă, de implicarea fiecăruia dintre noi, dar sunt convins că pe 26 mai, cu ajutorul dumneavoastră, PNL va câștiga alegerile și vom pune din nou România în primul rând!

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]