Creșterea cu 10 la sută a cheltuielilor cu încălzirea pentru craioveni – un proiect PSD trecut la diverse și mascat sub tam-tamul retragerii unui titlu de cetățean de onoare. Genoiu și PSD, invitați să voteze retragerea titlului și lui Adrian Năstase!Grupul consilierilor PNL Craiova se opune majorării prețului gigacaloriei și liberalii vor vota împotriva inițiativei primarului Mihail Genoiu și majorității PSD. În ședința de joi 25 iulie a.c. primarul Genoiu și consilierii PSD se vor folosi de scandalul retragerii titlului de cetățean de onoare caricaturistului Ștefan Popa Popas, care a adus jigniri oltenilor stabiliți în Timișoara, pentru a impune o nouă scumpire a căldurii. O perdea de fum, acuză PNL Craiova. Fără a exista o justificare economică, primarul Genoiu și PSD bagă mâna în buzunarul craiovenilor. Pe ordinea de zi a ședinței de consiliu local figurează un proiect privind aprobarea prețului de distribuție și furnizare a energiei termice dar atenția cetățenilor este abătută spre o temă secundară.

Tertipul PSD a fost dejucat, consilierii liberali cerând retragerea titlului de cetățean de onoare atât pentru caricaturistul Popas, cât și pentru fostul premier Adrian Năstase, condamnat penal pentru corupție. PNL Craiova arată că regulamentul de acordare a titlului de cetățean de onoare impune retragerea titlului în cazul unui condamnat penal.

Sursa: https://www.pro-oltenia.ro/articol/primaria-craiova-scumpeste-incalzirea-cu-10-la-suta-pnl-voteaza-impotriva/?