In urma solicitarilor mass-media privind punctul de vedere al PNL Bucuresti asupra numirii domnului Stana Sever Romulus in functia de prefect al Capitalei, Alexandru Nazare, primvicepresedinte si purtator de cuvand al PNL Bucuresti, declara:
“PNL Bucuresti urmareste cu atentie tot ce se intampla la nivel administrativ in Capitala. Conflictul din interiorul PSD, dintre domnul Dragnea si doamna Firea, aduce deservicii majore bucurestenilor. PNL Bucuresti spera ca domnul Stana Sever Romulus, in calitate de prefect, sa aiba o atitudine de mediator in acest conflict, pentru a nu perpetua blocajele deja existente la nivel administrativ.

Trecand peste faptul ca intra in obligatia Guvernului sa ne prezinte un CV al actualului prefect, lucru pe care nu l-a facut pana la ora actuala, ne vedem nevoiti sa ne raportam la informatiile din mediul online si acestea foarte putine. Conform acestor date, domnul Stana a lucrat in primaria Popesti-Leordeni, ceea ce ne arata ca nu cunoaste problemele Bucurestiului si astfel porneste pe noul drum administrativ cu handicapul profesionistului neexperimentat si nefamiliarizat cu administratia publica la nivelul Capitalei. A lucra la nivel tehnic in primaria Popesti-Leordeni nu te recomanda in a fi un bun prefect al Capitalei. Speram ca lipsa de experienta si de implicare directa in activitatea administrativa din Bucuresti sa nu fie decontata de bucuresteni. De asemenea, speram ca prefectul sa nu trasfere la nivel de Bucuresti deja renumitele balbe si gafe ale Guvernului.
In concluzie, PNL Bucuresti isi doreste ca acest prefect sa isi cunoasca si sa isi indeplineasca atributiile dincolo de directivele de partid si de luptele politice din PSD, pentru ca scopul nostru inainte de toate este binele bucuresteanului.”