❗️Ședință la Consiliul General, astăzi. Ne-am opus categoric ideilor obsesive ale Primarului General PSD, Firea-Pandele, care a încercat din nou să treacă hotărârile prin care firmele ei să devină din ilegale, legale. După intrarea în vigoare a noului Cod Administrativ care a schimbat regula cvorumului din obligaţia de a avea o majoritate de două treimi, ȋn 50% + 1, Firea a reuşit astăzi, cu ajutorul consilierilor PMP, să ȋşi legalizeze “temporar” firmele. Spunem “temporar” pentru că nu ne vom opri aici, doar la opoziția din cadrul Consiliului General. Mergem ȋn instanţă şi vom folosi toate căile de atac pe care le avem la dispoziţie pentru ca banul public, banii bucureştenilor să nu fie risipiţi.❗️Ce vrea Firea acum? Vrea ca decizia de astăzi să aibă și efect retroactiv. Mai pe ȋnţelesul tuturor, după ce au eliminat obstacolul cvorumului pe care nu reuşiseră să ȋl obţină niciodată, vor să se considere că aşa a fost de la ȋnceput, că nu a fost nevoie de cvorum, că nu a fost niciodată vreun viciu şi nu a existat niciodată o decizie a instanţei care a declarat ca “TUNURILE” pe care le-au dat au fost ȋnfiinţate ilegal.