Liberalii bucureșteni au fost prezenți în acest weekend în toate punctele importante din București, pentru a discuta cu cetățenii capitalei despre dezvoltarea comunității noastre în Europa. Bucureștenii s-au declarat încântați de modul în care președintele Klaus Iohannis și Partidul Național Liberal reprezintă interesele României în fața celor mai puternice țări și și-au manifestat încrederea că europarlamentarii liberali vor duce țara noastră în primul rând în Europa.

Alexandru Hazem Kansou . Cu toții, o mare familie responsabilă, iar imaginile de mai jos sunt mai mult decât grăitoare, oricare ar fi scopul pe care ni-l stabilim la un moment dat, pentru a-l atinge, pe lângă efortul depus în acest sens, avem nevoie şi de munca în echipă, ce presupune colaborare, încredere, respect și mai ales comunicare eficientă. De aceea trebuie să privim puțin şi în spatele cortinei pentru că acolo se ascunde efortul depus de o întreagă echipă.

#RomaniaInPrimulRand #victorie #PNLBucuresti
#EtimpulRomâniei#noisuntemPNL1