PNL Bucuresti a ignorat de dragul unei bune colaborări a opoziției opiniile cel puțin dezechilibrate ale diverșilor membri USR, însă de această dată considerăm că s-a depășit orice limită. Dezmințim categoric informațiile false diseminate în scop strict electoral și amintim USR că politica între oameni civilizați nu se face așa. Îi informăm că electoratul român nu este nici prost și nici ușor manipulabil, așa cum cred dumnealor, după cum se poziționează public. 
❗️Postarea de pe rețeaua de socializare în cauză menționează: „ALERTĂ-ATAC LA MEDIA INDEPENDENTĂ !!! 
Am aflat azi că aproape toate site-urile pro opoziție au primit ordin să nu mai dea informații despre USR/PLUS și să își transfere armele către PNL . Ordin venit pe filiera PNL București / Bosoi. Până și cel mai umil ziarist a fost informat de asta. 
În paralel-toată direcția Digi24 online a fost dată afară azi…” 
⚠️ATENȚIE, nu se precizează un site anume, un ziarist anume și nu se oferă vreo probă concretă, se aduc doar acuze neîntemeiate și manipulatorii, ceea ce ne demonstrează că demersul în cauză este strict electoral. 
Electoratul nu se câștigă cu astfel de mizerii! Nu ne jigniți doar pe noi, ci și pe toți alegătorii care au discernământul să facă diferență între o informație neargumentată și un demers electoral mizerabil. 
❗️Solicităm USR să retracteze de urgență afirmațiile de pe rețeaua de socializare în cauză. În caz contrar PNL București își rezervă dreptul de a vă acționa în judecată.

Sursa: Facebook PNL Sector 1