Victorie!  PNL a reușit să blocheze, chiar la începutul sedinței Consiliului Local Sector 1, proiectul de hotărâre prin care primarul Tudorache voia să toace 24 milioane euro! Se dorea înființarea unei societăți prin care să se realizeze o stație de sortare având acționari: Primăria și Poliția Locală. Primarul Tudorache a văzut că nu are numărul de voturi necesar și a dat înapoi, scoțând proiectul de pe ordinea de zi.  Suntem cu ochii pe Tudorache în continuare! Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache (PSD), vrea sa creeze o companie care sa infiinteze apoi, cu aport de capital de la … Politia Locala, o statie de sortare deseuri la suprapret. “Afacerea” se ridica la 24 de milioane de euro, avertizeaza Violeta Alexandru, vicepresedinte PNL Sector 1.

In plus, aceasta reaminteste ca “Primaria Generala are patrimoniu, NU sectoarele”, prin urmare “inainte de o hotarare la CL 1 trebuie o hotarare la Capitala. Nu exista la momentul acestei comunicari“.

“In mod ridicol si doar pentru anumite interese obscure, pune Politia Locala Sector 1, care nu a fost in stare sa foloseasca banii de investitii din 2018, sa vina cu un aport de capital de 1.200.000 ron, devenind astfel actionar la o firma de salubritate. Politia nu a fost in stare sa cheltuie banii de investitii, in 2018 pentru ceea ce are ea nevoie si se apuca de afaceri cu deseuri!”, subliniaza Violeta Alexandru.

Sursa: http://www.ziare.com/social/administratia/alerta-in-sectorul-1-pnl-il-acuza-pe-primarul-tudorache-ca-vrea-statie-de-sortare-deseuri-la-suprapret-cu-capital-de-la-politia-locala-1547472