Razvan Sava, presedinte PNL sector 4: Cu doar 27 de contracte de achiziții făcute publice, în peste 2 ani de mandat, primarul sectorului 4, pesedistul Băluță, își permite să dispună de banii publici după bunul plac. In binecunoscutul stil al partidului care l-a propulsat intr-o poziție pentru care nu deține nici calitatile, nici competentele, necesare.

Pentru a exemplifica, va aduc in atentie faptul ca, în urmă cu un an, 20 de căsuțe de lemn au fost achiziționate, de la o firmă a familiei sale, la un preț supraevaluat, sub pretextul desfășurării unor evenimente culturale. Pentru ca bătaia de joc la adresa banilor locuitorilor sectorului 4 să fie completă, 6 căsuțe au devenit depozite de gunoaie, iar alte 14 căsuțe sunt de negăsit. Au dispărut, așa cum numai PSD știe sa facă sa dispară lucruri.
Domnule Băluță, vă mai dau o șansă pentru a putea mima ca a fost o „neînțelegere” și nu unul dintre aranjamentele care va caracterizează: asigurati-va ca exista toate căsuțele pe care le-ați plătit, igienizați-le și folosiți-le pentru a organiza evenimente culturale, așa cum v-ați angajat.
In caz contrar, eu, Răzvan Sava, vă voi da în judecată pentru gestiune frauduloasa. Voi câștiga acest proces, așa cum am câștigat, in interesul cetățenilor sectorului 4, procesele privind suspendarea și anularea majorării taxei de salubritate.

Sursa : Facebook PNL București