Costel Alexe, Preşedinte #PNLIaşi: „⚠️Pașcaniul trebuie să își joace rolul de pol regional și pentru asta trebuie să își repornească motoarele și în cel mai scurt timp să fie la turație maximă! Aici se întâlnesc axele rutiere și feroviare, aici este potențial atât pentru parcuri industriale, cu marfă ușor de transportat către vestul României și a Uniunii Europene și tot aici vecinătatea cu Republica Moldova și Ucraina reprezintă un atu care trebuie valorificat.⚠️Lipsește principalul ingredient: viziunea! O administrație vizionară, ancorată în viața comunității, interesată spre bunăstare, dar privind spre activitatea Primăriei Pașcani vă spun: sub actualul edil orașul a pierdut competiția cu multe comune de la periferia județului, nici nu are rost să vorbim despre ratarea oportunităților de finanțare și atragerea investitorilor!
Il felicit pe Marius Pintilie pentru că oricâte piedici, șicane, amenințări a avut, el nu a abandonat visul de a implementa viziunea liberală în administrația publică locală și astfel să îmbunătățească semnificativ viața pășcănenilor!
Mă bucur nespus că el, echipa de consilieri locali și membrii organizațieiPNL Pașcani au rămas la fel de bătăioși, la fel de îndârjiți și motivați să reușească.
Zi de zi ei fac cinste blazonului liberal și Municipiului Pașcani!”

#AdministratieLiberala #PrinNoiInsine #PNL

Presedintele PNL IASIAlexe Costel si cu mine avem o intelegere: mereu cand merg in judetul Iasi mergem in cel putin o localitate in afara de municipiul Iasi pentru a fi alaturi de oamenii din toate colturile judetului. Ieri am fost la Pascani, in ianuarie la Lungani, iar in noiembrie la Belcesti.

Sursa: PNL Iași