Partidul Național Liberal prin administrațiile liberale și-a asumat un rol important în dezvoltarea integrată a județului Alba. Fie că este vorba de lucrările la drumuri, canalizare, aducțiuni de apă sau reabilitarea de monumente și lăcașe de cult reprezentative pentru județul Alba, de evenimente culturale și turistice, de sănătate, de proiecte educative sau proiecte de dezvoltare economică, urmărim ca acțiunile noastre să ajungă în fiecare comunitate locală din Alba pentru a putea răspunde nevoilor dumneavoastră.
Prin preocupările noastre zilnice în comunitate, împreună cu sprijinul dumneavoastră, am reușit să punem în practică politicile noastre pentru dezvoltarea județului. De aceea, dorim să împărtășim cu dumneavoastră realizările administrației liberale în 2018 și să vă cerem sprijinul pentru activitățile ce se vor desfășura în anii următori.
Municipiul Sebeș: 10 milioane de euro pentru investiții în infrastructură
De la preluarea mandatului de primar al Sebeșului de către Dorin Nistor, în vara anului 2016, au fost obținute finanțări nerambursabile în valoare de 67.037.731,70  lei adică aproximativ 14,4 milioane de euro. Din această sumă, aproximativ 10 milioane de euro, adică peste 45 de milioane de lei, reprezintă viitoare investiții în infrastructură – rețea stradală, spații pietonale, creșe, grădinițe și școli, liceu, spital, canalizări iar 3 milioane de euro se vor regăsi în servicii sociale, educaționale și de dezvoltare a resurselor umane.

Pe parcursul anului 2018, administrația liberală din orașul Baia de Arieș a dezvoltat proiecte de investiții care să ducă la creșterea calității vieții locuitorilor orașului, dar și a localităților componente: Brăzești, Cioara de Sus, Muncelu, Sartăș și Simulești.

Băile Sărate” Ocna Mureș au fost simbolul orașului Ocna Mureș aproape 100 de ani. Clădirea pe care o avem toți în memorie a fost dată în folosință în 1917 și prin activitatea ei a pus orașul pe harta europeană a stațiunilor balneo-climaterice. Până în 2000, apoi construcția a început să dispară. Acum în vechiul parc, ciuntit și el de administrații iresponsabile, sunt doar amintiri. Realitatea oferă ACUM o construcție nouă , sub umbra castelului Teleki și a cartierului Uioara de Sus. Noua construcție, care se numește „Baza de Tratament și Agrement în Ocna Mureș”, reprezintă principala investiție a administrației liberale din Ocna Mureș și din județul Alba. Noua bază de tratament reprezintă parteneriatul dintre Consiliul Local Ocna Mureș și Consiliul Județean Alba, condus de domnul Ion Dumitrel, pentru revigorarea orașului Ocna Mureș din punct de vedere turistic și balneo-climateric.

Vechiul oraș Ampelum retrăiește măreția de altădată, Zlatna reușind să fie unul dintre orașele campioane la nivel național la atragerea fondurilor nerambursabile, europene și naționale.

Încă de la preluarea mandatului, în anul 2016, echipa liberală de la conducerea administrativă a municipiului Aiud – doamna Oana Badea – Primar, domnul Liviu Florea – Administrator public și echipa de consilieri locali și-au stabilit ca prioritate zero reabilitarea și modernizarea municipiului Aiud. Astfel, au inițiat proiecte de reabilitare și de investiții care, acum, sunt în fază de execuție, unele finalizate deja. Toate aceste lucrări au scopul de a aduce Aiudul la zi, un oraș care a fost neglijat nepermis de mult.

Administrația locală a orașului Cugir, condusă de Primarul Adrian Teban are ca obiectiv constant dezvoltarea durabilă a localității. În an centenar, eforturile  primăriei s-au concentrat pe atragerea de fonduri europene și guvernamentale, în baza unor proiecte care vizează modernizarea drumurilor, transportului public, iluminatului stradal, școlilor, spitalului și a unor clădiri sociale. Au fost depuse 14 proiecte pe fonduri europene, două pe fonduri guvernamentale, iar trei mari investiții din bugetul local sunt in desfășurare.

Mai multe informații pe