Ludovic Orban, președintele Partidul Național Liberal consideră că acest buget este construit pe bani falși. PSD-ALDE încearcă să prezinte bugetul ca pe un portofel nou, mare, doldora de bani, din care are de împărțit pentru fiecare român. Dacă deschidem însă acest portofel prezentat de PSD-ALDE, vedem că cel puțin 25% din acești bani, sunt bani falși.

❗ Bugetul PSD-ALDE este un buget care lasă România fără apărare în fața unor amenințări din ce în ce mai mari la adresa siguranței naționale și pune în pericol viața și siguranța fiecărui român. Bugetul PSD-ALDE este un buget care prin al doilea an consecutiv sunt jefuite comunitățile locale, se încalcă autonomia locală, proiectele de investiții ale autorităților locale sunt lăsate fără finanțare și se încearcă ca primarii din România să ajungă să cerșească bani pentru proiectele comunităților locale de la Dragnea.

❗ Bugetul PSD-ALDE pe 2019 este un buget care nu clădește nimic. Niciun tronson de autostradă important, cum sunt tronsoanele de autostradă Tg-Mureș-Iași-Ungheni, tronsoanele de autostradă Sibiu-Pitești, tronsonul de autostradă de centură a Bucureștiului, tronsonul de autostradă Comarnic-Brașov.

↗️ Singura categorie care face excepție sunt copiii României, dar asta nu datorită majorității guvernamentale ci datorită PNL care a reușit să impună amendamentul de creștere a alocațiilor pentru copii.” https://www.facebook.com/pnl.ro/videos/2249994038385117/