Conferința de presă a PNL priviind mai multe puncte de vedere. Este obligatoriu ca votul electronic și votul prin corespondență să fie introdus în procesul electoral, iar în cazul votului prin corespondență acest lucru trebuie să se întâmple încă de la alegerile prezidențiale. Nu putem să așteptăm încă 6 luni de zile pentru a vedea cum românii vor fi din nou umiliți. Ceea ce s-a întâmplat duminică a depășit în amploare, în umilință și în agresivitatea autorităților ceea ce s-a întâmplat în urmă cu 4 ani și jumătate.

Deci, solicităm de urgență demisia lui Teodor Meleșcanu, solicităm ca de urgență votul prin corespondență și votul electronic să fie introdus pe această inițiativă care a făcut tot parcursul în Camera Deputaților și a ajuns să fie blocată în Comisia juridică.
Deci, problema votului din diaspora se poate rezolva în câteva zile. Trebuie să existe doar responsabilitate din partea celor care au fost aleși de cetățeni pentru a rezolva această problemă.

Victoria Partidului Național Liberal ne încarcă de o răspundere  suplimentară, ne face să fim și mai serioși și mai responsabili și mai dedicați servirii interesului cetățeanului român. Înțelegem din aceste alegeri câteva mesaje simple pe care le-a transmis populația României. Primul mesaj este limpede și clar. Românii în majoritate zdrobitoare nu mai vor ca la putere să fie PSD. Scăpați-ne de ei, a fost unul dintre cele mai importante mesaje pe care le-am primit în această campanie. Din acest motiv, Partidul Național Liberal va face toate demersurile constituționale, legale, posibile, pentru a pune punct acestei guvernări.

Românii vor în Europa. Românii vor ca la putere să se afle partide politice care acceptă și slujesc în acțiunea lor politică  valorile, principiile și regulile care stau la baza funcționării Uniunii Europene. Votul dat de români pentru noi este un vot care va fi folosit în interesul României.

Europarlamentarii Partidului Național Liberal, pentru România, vor face tot ce depinde de ei pentru a pune România în primul rând, pentru a asigura României un tratament clar, de egalitate, pentru a garanta faptul că România stă la masa deciziilor și pentru a garanta faptul că toți românii beneficiază de pe urma apartenenței României la Uniunea Europeană.

Mai jos accesați link-ul pentru a vedea on-line conferința de presă: https://www.facebook.com/pnl.ro/videos/2383684678542902/