Orașul Ovidiu este un bun exemplu în întreaga țară pentru ce înseamnă o administrație liberală competentă și dedicată cetățenilor.
Ansamblul statuar „Poet Ovidiu” este, alături de cei doi ani de evenimente dedicate bicentenarului ovidian, dovada ce va dăinui secolelor că orașul și cetățenii lui aparțin culturii marelui poet.
#administratieliberala

Printre invitați am remarcat și oameni de cultură, politicieni, dar și oameni de afaceri, toți prieteni ai localității Ovidiu. De exemplu, rectorul Universității Ovidius, Victor Ciupină, Gabriela Bucovală, inspector școlar general al ISJ Constanţa, Corina Apostoleanu, directorul bibliotecii județene I.N. Roman directorul Muzeului de Istorie și Arheologie, Sorin Colesniuc, doctorul Vasile Sârbu, fostul președinte al PNL, Gheorghe Dragomir, care locuiește de câțiva ani în Ovidiu, deputatul Robert Boroianu, omul de afaceri Ramazan Gur, de la Solid House.

Invitată specială a fost Paula Seling, care nu s-a speriat de vânt și a interpretat imnul de stat al României, afară, înainte de dezvelirea ansamblului statuar.

Surse: https://www.ct100.ro/ovidiu-intra-in-randul-oraselor-culturale-ale-europei-ansamblul-statuar-poet-ovidiu-realizat-la-2-000-de-ani-de-la-moartea-poetului-latin-foto-video/?fbclid=IwAR0wb3rU3IgZyaZaQe89yqmhJPusgjr1TblB9FKcAYTCcspxSjAJk_rK9GE