Oraşe de nivel european în toată România! La Sinaia, primarul PNL, Vlad Oprea, a arătat că se poate. Aducem Europa în România, oraș cu oraș și sat cu sat. Pe 26 mai, votează candidații PNL pentru Parlamentul European! Află mai mult: bit.ly/2ZG66to

Avem în România oaze de modernitate, ridicate cu fonduri europene, dar mai presus de asta, concepute pe principii europene. 

Sunt locuri în care strategia și investițiile ridică standardul de calitate a vieții, fie că e vorba de infrastructură urbană, fie că sunt servicii publice.

Campania Știrilor PRO TV “E.U. YES LA VOT” ajunge astăzi la Sinaia. Micul orășel de pe Valea Prahovei renaște cu fonduri europene și începe să își recâștige renumele avut cândva la nivel european, pe când i se spunea „Micul Versailles”.

La Sinaia, aleșii locali au înteles să facă administrație și proiecte pentru cetățean, iar orașul a devenit primitor nu doar pentru turiști, ci și pentru localnici. Lucruri normale în Occident devin normalitate și la noi.

Dacă Bucureștiul era cândva poreclit Micul Paris, Sinaia avea renumele de ”micul Versailles”. Nu numai pentru că era orașul-reședința a familiei regale, aici fiind Pelesul, ci și pentru că mica localitate prahoveană devenise în anii 40 cea mai bine cotată stațiune montană de la noi.

Sursa:
https://stirileprotv.ro/stiri/europarlamentare/e-u-yes-la-vot-un-oras-romanesc-modernizat-cu-fonduri-europene-atrage-turisti-din-toata-lumea.html?fbclid=IwAR3sEsc7DRrhVMEnTpefwxhvScgrDbu59WLXUHYwG2kwW-Dbvspw5BWZ-OM