Ilie Bolojan, primarul municipiului #Oradea și președinte PNL Bihor: ”Oradea a depus proiecte în număr mare, au fost acceptate, iar acum ne-au limitat la un procent de 100%. În loc să mai luăm 40 milioane de euro, acum ne-au blocat la aceşti bani. E anormal însă să ai un proiect câştigat privind achiziţia a 20 de tramvaie noi, dar să nu ai linia de tramvai din cartierul Nufărul reabilitată.”Noutatea a fost anunțată, marți, într-o conferință de presă, de primarul Ilie Bolojan, care a făcut public că Autoritatea de Management a limitat la 100% gradul de contractare a proiectelor finanţate prin Programul Operaţional Regional.

“Autoritatea de management din cadrul Programului Operaţional Regional a blocat contractarea proiectelor europene pentru oraşele care deja şi-au dublat sumele de bani europeni faţă de programările iniţile. Oradea a depus proiecte în număr mare, au fost acceptate, iar acum ne-au limitat la un procent de 100%. În loc să mai luăm 40 milioane de euro, acum ne-au blocat la aceşti bani”, a declarat Ilie Bolojan pentru https://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-48/lovitura-devastatoare-oradea-pierde-investitii-de-40-milioane-de-euro-din-fonduri-europene-