Acum 5 ani, nu îi dădeau nicio șansă. Mașina de manipulare PSD pompa minciuni menite să atragă voturi pentru Victor Ponta, cel care acum se agită prin marjele de eroare. Românii au înțeles că lucrurile se fac și nu se promit, că nu ajungi niciodată să-ți îndeplinești obiectivele suflând în trompete ci suflecându-ți mânecile și apucându-te de treabă.Klaus Iohannis are meritul că  alături de popor, a oprit Ordonanța 13;

Klaus Iohannis e cel care a redat numele si renumele României în Europa și în lume;

Klaus Iohannis e cel care a ținut piept celei mai agresive și amenințătoare variante PSD.

Nu credeti? Priviti unde e acum PSD în sondaje. Și priviti unde e Liviu Dragnea. Au vrut, dar nu au putut.

Klaus Iohannis este garanția că tot ce s-a întâmplat în perioada 2016-2019 nu se va mai întâmpla niciodată.

Dacă nu vrei să alegi alternative mai mult sau mai putin credibile, ajută-ne să strângem cele 200.000 de semnături pentru candidatura la prezidențiale a lui Klaus Iohannis.

Descarca formularul pentru semnaturi accesând linkul de mai jos, completează-l cu datele și semnăturile apropiaților tăi și adu lista la sediul PNL Tulcea, str. Concordiei nr.3

ℹ️Fiecare câmp trebuie completat cu nume, prenume, data nașterii, adresa completă, act identitate (conform C.I.-ului semnatarului). Persoana care preia semnăturile va completa pe fiecare listă datele din partea de jos a formularului și va prezenta o legitimație la predarea listelor.

🔗 https://pnl.ro/…/…/08/lista-semnaturi-PNL-Klaus-Iohannis.pdf