Gabriel Dumitrașcu.Oprescu ne-a promis autostrăzi suspendate în București. Gabriela Firea ne-a promis ” revoluția în trafic” și construirea a 3 spitale. Acesta este stilul politicienilor PSD, promisiuni mincinoase și atât. Dupa ce au arătat presei că încep lucrările la o centura a Bacăului, botezată autostradă, și-au strâns utilajele și au plecat.

Au învelit o minciună într-o campanie de PR și atât. Dacă vă amintiți, la fel a făcut și Gabriela Firea în campania din 2016 cu parcarea din Pantelimon care nici până astăzi nu e realizată. Politicianul care nu-și ține angajamentul are posibilitatea să explice și să-și asume răspunderea, ori iese din politică. Eu m-am săturat de politicienii care ne iau de proști și cred că avem memorie scurtă. Să luam puterea înapoi!